Harrows

Harrows Darts is ‘s werelds toonaangevende en meest verspreide dartmerk.

Opgericht in 1973, begonnen zij de verkoop vanuit een kleine dartwinkel in Enfield, Noord-Londen.
Tegenwoordig produceren zij, in speciaal gebouwde fabrieken in Hoddesdon, Engeland en hun 800 producten worden gedistribueerd naar meer dan 100 landen wereldwijd.

Het zeer bekwame team heeft een levenslange ervaring in het produceren van hoogtechnologische dartproducten, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van spelers over de hele wereld, van beginner tot professional.

Het bedrijf is ontstaan ​​uit een sterke stijging van de populariteit van darts toen de sport voor het eerst op televisie werd uitgezonden in de jaren ’70. Door op deze trend in te spelen, grepen zij de kans om te profiteren van de binnenlandse vraag en waren ze voorbereid op de verwachte expansie in het buitenland.

In 1980 begonnen zij aan een gezamenlijke campagne om de exportverkoop te ontwikkelen.
Om de naamsbekendheid van Harrows te creëren en de deelname van spelers aan te moedigen, zijn zij begonnen samen te werken met opkomende dartverenigingen en competities over de hele wereld.

Door toernooien buiten het Verenigd Koninkrijk te sponsoren, hebben zij een vroege aanwezigheid opgebouwd in landen die vandaag de dag tot substantiële en belangrijke gebieden voor hun zijn uitgegroeid.

Wereldwijd nemen inmiddels zo’n 30 miljoen spelers deel aan de dartsport.